Sunday, March 21, 2010

Best Way To Clean Your Football Visor

Oh my God...onigiri!!!!!!

Hello!
Today is the first day of Spring, also known as "Ostara".
Um ... I do not know about you, but here the time to know everything except the Spring!
admit, however, that the damp and grigiolino not disturb me, in fact I do enjoy the last days of winter, when Sundays are total and absolute rest and also give you the afternoon nap without feeling guilty because "so much where you want to go with this time? ".

In these days I diletatta in macrobiotic other more or less: a few nights ago I was kindly requested le zucchine ripiene così mi sono adoperata per farle.
Onestamente ignoro se le zucchine siano o meno di stagione ora -prometto che appena pubblico il post corro a vedere- ma avveo nel frigo una avanzo di seitan saltato in padella con cipollotti, salvia e rosmarino.
Bene, ho colto al volto l'occasione per sperimentare!
Ho cotto le zucchine al vapore per soli dieci minuti, le ho tagliate a metà, scavate ottenendo le classiche barchette e le ho divise in due teglie: una per quelle "tradizionali" per lui,e una per quelle "particolari" per me.
Quindi ho preso i cuori scavati dalle zucchine e li ho frullati con gli avanzi di seitan, una bella manciata di pan grattato (purtroppo avevo solo quello confezionato) e con questo profumatissimo composto ho farcito le zucchine!
Le sua son state preparate e cotte secondo la ricetta tipica, le mie han gratinato 10 minuti con il lievito alimentare in fiocchi sopra.
Sono ancora immersa nella lettura della fantastica Guida completa alla cucina macrobiotica di Aveline Kushi, quindi ancora non saprei dire se questo piatto possa esser considerato o meno macro, ma vi assicuro che erano buone!
Ieri sera poi, ho preparato la mia personalissima goduria per eccellenza : gli onigiri!!
Avevamo ospiti a cena, e mi riesce ancora difficile combaciare questa mia nuova alimentazione con molte altre persone a tavola, specie perchè non sono ancora in grado di spiegare bene in cosa consiste (lo sto ancora capendo io, figuriamoci).
So I caught the ball and I made the onigiri, leaving my empty and filled ones for their tuna & mayonnaise. I was hoping to
enticed with the filling, but alas, as expected did not like very much ...
Having worked in a pseudo-Japanese restaurant for a year (ages ago now) I already knew the work of those who read it be called "rice balls" and I already know how to do various types of sushi, onigiri know for years and years preparing them to me when I want to cuddle.
It was a Japanese lady to teach me how to do it, she told me that he preferred them stuffed with umeboshi, but I never imagined that past experiences would have stuck so well with the future!

It 'strange to think that, on occasion, so the past becomes the present. How
sometimes seems all "written and provided" as what we experienced and we will reclaim at times even with new design.
are just random coincidences or in any way we ourselves chasing the same horses in the carousel of life?
The past will come back all the time to crawl under the skin or shall we call him in a loud voice?
Curious ... I could not even venture an answer.

Well now ladies and gentlemen I greet you and continue my reading, spread quick dinner and then travel to karaoke to cheer for a friend who peartecipa a singing contest ^ ^

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